Bent u op zoek naar een interessante vastgoedinvestering?

Ciril bouwt op dit moment een uniek nieuwbouwcomplex met appartementen in hartje Hasselt. De appartementen bevinden zich vlak naast de kleine ring aan de Koningin Astridlaan en zijn een ideale investering door hun lage instapkosten en het goede rendement.

Geïnteresseerd? Wij vertellen u er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek.

Vastgoedinvestering Hastrid
Vastgoedinvestering Hastrid

Hastrid Hasselt

Betaalbaar wonen op een toplocatie in Hasselt

Hastrid biedt betaalbaar wonen aan op een toplocatie in Hasselt en dit in een buurt die volop in ontwikkeling is. De appartementen zijn een interessante optie voor investeerders omwille van de lage instapkosten en een goed rendement.

Op luttele meters van de kleine ring - het duurste gedeelte van Hasselt - hebt u nu een kans om te investeren in een appartement dat ongetwijfeld zal renderen. De ligging is ideaal voor verhuur aan starters, alleenstaande ouders of jonge gezinnen die willen blijven genieten van het bruisende stadsleven van Hasselt.

Hastrid is daarenboven zeer goed bereikbaar vanaf de autostrade, met de trein, met de bus of een deelauto. Of voor het comfort kunnen uw huurders parkeren in de ondergrondse garage. Deze parkeerplaatsen zijn optioneel te koop bij het appartement.

De appartementen uit Sofia zijn echte investeringsproducten

Hastrid in cijfers

De appartementen van Hastrid zijn echte investeringsproducten. In het appartementsgebouw Sofia vinden we compacte 1 en 2 slaapkamerappartementen terug.

Dit is een product dat men momenteel amper in Hasselt terugvindt. In Sofia koopt u reeds een appartement vanaf 141.000 € (excl. Aankoopkosten en BTW). Lovisa is dan weer uitermate geschikt voor huurder die net iets meer comfort wensen.

Gezien de buurt volop in ontwikkeling is - het station zal verbouwd worden en het vastgoed in de buurt kent een heuse opwaardering - zullen investeerders een mooie meerwaarde realiseren op het moment dat zij hun investering te gelde maken.

Hastrid zal zelf natuurlijk ook bijdragen aan de opwaardering van de buurt.

Bekijk de appartementen Sofia

Vastgoedinvestering Hasselt