Alles verkocht

Appartementen Thyra

Hoe zou het zijn om te wonen in het centrum van Hasselt, en toch ver weg van de drukte? De appartementen van blok C bieden je alle luxe van centraal wonen in een prachtige, glooiende tuinomgeving, ver weg van het geroezemoes van de straat. De grote leefruimtes en terrassen zijn op het zuidwesten georiënteerd. Op jouw terras kan je dus volop genieten van de zon tot in de late uurtjes.

Blok C is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een ruim appartement met 2 of 3 slaapkamers op een rustige, doch centrale locatie in Hasselt. Via de ondergrondse parkeergarage en lift is je appartement makkelijk bereikbaar. De gelijkvloerse appartementen hebben een eigen tuintje, dat omringd is door meer groen van de gemeenschappelijke tuin. Ideaal voor kinderen om te ravotten, een picnic voor vrienden te organiseren of luilekker op een zondag een boek te lezen.

Troeven van Thyra

  • Zeer rustig, doch centraal gelegen 2 of 3 slaapkamer appartementen
  • Comfortabel wonen in hartje stad met ondergrondse parkeergarage en lift
  • Veel privacy en rust door verre afstand tot de straat en geen inkijk van buren
  • Ideaal voor koppels die willen samenwonen, aan gezinsuitbreiding denken, of die juist kleiner willen gaan wonen met minder onderhoud (van de tuin bijvoorbeeld)
  • Groot zuidwestelijk georiënteerde woonruimte en terras omringd door het groen van de binnentuin
  • Gelijkvloerse appartementen met eigen tuin, aangrenzend aan de gemeenschappelijke stadstuin

Meer informatie

Heb je vragen of wil je liever iemand persoonlijk spreken? Neem dan contact op met Wolf Properties of Jansen Real Estate.

Wolf Properties
0472 27 67 55
Jansen Real Estate 011 39 90 50