Woon in hartje Hasselt
en kom op adem in je eigen stadstuin

Bekijk hieronder het actuele aanbod.

Uitzonderlijk veel buitenruimte

Hastrid maakt aangenaam wonen in de binnenstad mogelijk

Hastrid is het nieuwste woonproject in Hasselt centrum dat wordt gebouwd volgens de nieuwste woonprincipes: aantrekkelijk, ruim, comfortabel en energiezuinig. Maar vooral met uitzonderlijk veel buitenruimte.

Hastrid is gelegen naast de Koningin Astridlaan, op de voormalige locatie van de KBC kantoren. Het bestaat uit 3 aparte gebouwen met in totaal 60 appartementen. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van Hastrid. Je kan je appartement naar eigen wensen indelen. Een eigen ondergrondse parkeerplaats en liften zorgen voor het ultieme gemak in mobiliteit. Hier woon je in hartje centrum en kan je toch op adem komen.

Brochure aanvragen

Koop jij je allereerste woning?

Dan kan dat wellicht aan 6% BTW in plaats van 21%! Lees verder.

Appartementen Hasselt

De appartementen van Hastrid

Inplantingsplan
Appartementen blok A

Sofia

De appartementen in blok A zijn ideaal voor starters, investeerders of singles die op zoek zijn naar een betaalbaar appartement mét terras op een toplocatie in Hasselt.

Meer informatie

Blok B

Lovisa

De appartementen in blok B bieden veel ruimte en privacy, kijken uit op de gezellige binnentuin en de ruime terrassen worden omringd door groen.

VERKOCHT

Appartementen blok C

Thyra

De appartementen van blok C bieden je alle luxe van centraal wonen in een prachtige, glooiende tuinomgeving, met grote leefruimtes, terrassen en zelfs kleine tuinen op het zuidwesten georiënteerd.

VERKOCHT

Parkeren en berging

Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats in het centrum van Hasselt!

In Hastrid zijn er voldoende ondergrondse parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen voor alle bewoners. Met een lift geraak je makkelijk tot aan je voordeur. Dat is niet enkel comfortabel, maar ook veilig. Ook is er voldoende berging voorzien in de kelder.

Type appartmenten

Verschillende types

Eén, anderhalf, twee of drie slaapkamers? Hastrid biedt een ruime keuze aan appartementen.

Verder kan je kiezen voor een parkeerplaats in de ruime ondergrondse parkeergarage met fietsenberging. Hier woon je op maat van jouw wensen.